tmf-coaching

Life- en Paarden Coaching

Hoe kunnen
wij Helpen?

Coaching brengt je veel inzichten. Het zet je ook in beweging. Coaching is altijd maatwerk en stemmen we af op jouw keuze/levensvraagstuk. Jij wordt gecoacht richting een doel wat jij jezelf hebt gesteld. 

WIL JIJ MAKKELIJKER KEUZES MAKEN EN WERKEN AAN MEER ZELFKENNIS?
DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK!


helpen om jouw doelen te bereiken

Jouw denk- en gedragspatronen

In onze coachingsessies werk je je mentale kaart bij en word je je bewust van je mentale strategieën en de filters waarmee je kunt zien, horen en voelen. Je zal ontdekken hoe deze filters jou beperken en ook hoe ze je ondersteunen. Je ontdekt ook de overtuigingen die je over jezelf en de wereld om je heen hebt.

De grootste uitdaging is om de reis van verandering aan te gaan, die innerlijke gevoelens te herkennen, naar hun stem te luisteren en ze de ruimte te geven. De eerste stap is de moeilijkste: er is vaak iets diep in ons dat samenspant om ons binnen schijnbaar veilige grenzen te houden.

Je bent in ieder geval nu al begonnen met het zetten van de eerste stap door te zoeken naar ondersteuning.

Ons model van de wereld

Je gedachten kunnen krachtig maar ook problematisch zijn, ze kunnen ons op allerlei manieren ondersteunen of saboteren. In de loop van ons leven creëren we allemaal onze eigen mentale kaart. Deze mentale kaarten maken de wereld om ons heen beheersbaar.

Maar door ze te creëren, vervormt ons denken en filtert het dingen uit en generaliseert. Wat overblijft is wat wij als onze waarheid zien.

En wanneer we een andere weg in willen slaan moeten we  deze mentale kaarten, net als alle kaarten, worden bijgewerkt. Een nieuwe weg vinden met een oude kaart is een lastige opgave en zorgt voor verwarring, onzekerheid en stress. Wanneer we proberen te veranderen, betekent dit vaak dat we een nieuwe weg moeten inslaan, een die misschien niet op onze kaarten staat.

“The only thing that’s keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself.”

Robbins


 

Actieplan

Het pad naar jouw doel

Wat wil je bereiken? 
Op basis daarvan stellen we een route samen en hoe je dit gaat bereiken. Die route is voor iedereen anders, het resultaat is gelijk; je gaat iedere dag stap voor stap anders kijken naar jezelf en hoe je in het leven staat.
Je weet daardoor sneller welke keuzes de juiste zijn, omdat je helder hebt wat je wilt bereiken hoe je dat voor elkaar krijgt.

We hebben in ons contact aandacht voor wat jij als mens nodig om hebt om de vastgestelde doelen te behalen. We maken inzichtelijk over hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet.

Ervaar onze aanpak zelf

we ondersteunen je graag bij het bereiken van jouw doelen

Het is mijn doel om je zo goed mogelijk te helpen.
Doelgerichtheid is een van de kernwaarden dus neem direct contact met me op voor een kennismaking.

onderdelen

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in